Домашни јуфки со поширани јајца

Шеф Никола Мишковски

Нашата потрага по автентични македонски рецепти самошто започна.

Познатите шефови рекреираа 5 подзаборавени национални рецепти со модерен твист.

Преземи картичка со рецепт

Видео рецепт

Погледнете ги останатите рецепти:

Зачинска линија:

ЦРВЕНА ПИПЕРКА И ЦРН БИБЕР

Ја почитуваме вашата приватност

За да работи правилно нашата страница и постојано за да ги подобруваме нашите услуги, ние користиме колачиња. Во случај да сакате да ја оневозможите употребата на колачиња, некои делови од страната може да станат недостапни. Прочитајте ги деталите во Услови за користење.

Типови на колачиња: Технички, Маркетинг

Поставки